Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Traian Băsescu Avem un deficit consistent la fondul de pensii

ro

16 Jan, 2016 20:19 1524 Marime text

Traian Băsescu este prezent în studioul postului de televiziune România TV, unde discută despre problema pensiilor, previziunile economice pe 2016, dar şi despre cazul Colectiv.

Traian Băsescu: Decât să dăm înapoi, la UE, 7 miliarde de euro, bani care n-au putut fi absorbiţi, aş fi preferat ca o parte din ei să fi fost furaţi! Rectific, ar fi preferat să fi fost inestiţi prost.

Se pregăteşte Traian Băsescu de candidatura la Primăria Capitalei? La sosirea la sediul România TV, fostul şef al statului a declarat că în ciuda vremii de afară el nu ar fi instituit Comandament de Iarnă la Primăria Capitalei. "Ce nu a înţeles nici lumea politică, nici ziariştii, e că atunci când ninge, ninge. Un om normal, în orice ţară civilizată, pe 1-2 cm se merge. Ştiţi la câţi cm trebuie să stea o lamă ca să ia zăpada? La 1 cm de asfalt... Că altfel ia gurile de canal", a declarat Traian Băsescu, la sosirea la România TV.

Criza politică din Republica Moldova, crizele amoroase din interiorul partidului Mişcarea Populară, o posibilă candidatură a fostului preşedinte la Primăria Capitalei şi multe ale subiecte vor fi dezbătute în această seară, în exclusivitate la România TV, într-o emisiune moderată de Cristina Şincai.

UPDATE:

Avem un deficit consistent la fondul de pensii. Creşterea salariului minim de la 1 mai mi s-a părut rezonabilă. Dacă s-ar fi mărit de la 1 ianuarie mi s-a părut riscantă. Aşa, în astea patru luni, vor vedea ce încasări bugetare vor avea. Este o măsură prudentă - - sunt unele dintre declarațiile fostului președinte al României.
 

”Îmi asum că în mandatul meu s-au întâmplat lucruri bune și rele. Lipsa de absobții a fondurilor europene este un lucru rău. Am presat guvernul (Ponta - n. red.) în acest sens, dar aveam atribuții limitate”, spune Băsescu, care menționează că ”președintele nu face autostrăzi, ci cere să se facă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii