Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, audiat la Parchetul General în dosarul de şantaj deschis de Firea

ro

18 Mar, 2015 08:03 1673 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu este chemat pentru a fi audiat, astăzii, la Parchetul General, în dosarul de şantaj deschis în urmă plângerii depuse de senatorul Gabriela Firea şi în care fostul şef de stat a fost pus sub acuzare.

Astfel, Traian Băsescu a fost citat astăzii, la ora 11:00, la Parchetul General, unde anchetatorii îi vor aduce la cunoştinţă calitatea de suspect în acest dosar.

„Categoric mă duc, pentru că eu respect instituţiile statului. Mă voi duce. Am calitatea de suspect. Mi-au transmis o scrisoare prin care am aflat că sunt suspect. E cam la fel cum e Niţu numai că eu sunt suspect că am făcut o declaraţie, iar Niţu e suspect că a împuşcat oameni la Revoluţie, că a tras procurorul general. Era în trupele de Securitate şi el scrie în declaraţia lui că li s-a spus să tragă spre Dorobanţi unde se mişcau terorişti şi el, probabil, că a împuşcat câţiva terorişti, ce să facă?", a declarat Traian Băsescu, luni, la plecarea de la sediul central al PMP, după o întâlnire cu lideri ai formaţiunii.

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a anunţat încă de săptămâna trecută că fostul preşedinte va fi chemat la Parchetul General în dosarul de şantaj deschis în urma plângerii depuse de senatorul PSD, precizând Băsescu va trebui să răspundă la întrebările procurorilor.


Sursa: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii