Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Am sfătuit-o pe Elena Udrea să nu candideze“

ro

06 Oct, 2016 21:44 2879 Marime text
Liderul PMP Traian Băsescu a afirmat că sfatul său "ca bun prieten" pentru Elena Udrea a fost să nu candideze, însă fostul ministru este "majoră" şi "independentă" şi nu l-a ascultat, dar o înţelege pentru că este singură şi "are greutăţi", căutând un refugiu şi să un sentiment de utilitate.
 
"Am prevenit-o că îşi asumă riscuri suplimentare, dacă va candida. Ultima mea recomandare, şi chiar discutată serios, nu candida! E decizia dânsei, este majoră şi nu poţi să îi schimbi decizia", a spus Băsescu, explicând că recomandarea a fost făcută "ca un bun prieten".
 
Întrebat dacă s-a supărat pe ea pentru că nu l-a ascultat, Băsescu a răspuns negativ şi a preecizat că Udrea "este o femeie foarte independentă".
 
"O înţeleg foarte bine, este o femeie singură, are greutăţi greu de dus de unul singur", a spus Băsescu. El a continuat spunând că Udrea are "greutăţi" cu Parchetul şi a găsit "orientarea către biserică şi politică", care se potrivesc. "Sunt singurele refugii unde îşi caută liniştea şi să fie utilă", a precizat fostul preşedinte la B1TV.
 
Deputatul Elena Udrea şi-a anunţat ieri candidatura pentru un nou mandat de parlamentar, spunând că îşi doreşte ca, în situaţia în care va fi aleasă în Parlamentul României, să facă parte din comisia comună de control parlamentar al Serviciului Român de Informaţii şi chiar să obţină funcţia de preşedinte "pentru că oricum, cei care se află acum în aceste funcţii sunt nişte cârpe”.
 
"Am luat decizia de a candida ca independent. O să strâng semnături în stradă şi o să-mi fac o campanie ieftină pe Facebook.  Nu m-am consultat cu fostul preşedinte. De aici drumurile noastre se despart", a spus Elena Udrea, după ce s-a încheiat şedinţa de judecată de la instanţa supremă în dosarul „Gala Bute”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii