Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe drumul către mare Lista morţilor şi răniţilor din accidentul, de pe E86, de lângă Adjud

ro

16 Aug, 2014 08:29 3333 Marime text
Poliţia vrânceană a prezentat aseară, datele tragediei produse ieri după-amiază, lângă Adjud.

Din primele date ale anchetei s-a stabilit că şoferul unui autoturism VW, Paul Ionuţ Balcan, 45 ani, din Brăila, a pătruns pe contrasens unde s-a tamponat cu o maşină Ford, ce circula regulamentar din sens opus. Autoturismul Ford era condus de Bogdan Radu, 22 ani, din Oneşti, singurul supravieţuitor al tragediei. Acesta se află internat în stare gravă la spital, scrie ziaruldevrancea.ro.

În urma impactului au decedat şoferul maşinii VW, Ionuţ Balcan şi cele trei pasagere din autoturism, Carmen Sîrbu. 39 ani şi fetele sale gemene, de 12 ani, Bianca şi Erica Sîrbu, toate din Brăila.
De asemenea, părinţii singurul supravieţuitor, soţii Pompi şi Maria Radu, ambii de 50 ani, din Oneşti, au decedat la spital, după ce iniţial au fost transportaţi în stare gravă la spital. Poliţiştii au mai multe ipoteze pe care merg, prima fiind a neatenţiei, dar nu exclud varianta ca şoferul să fi adormit la volan. Totuşi, cea mai vehiculată ipoteză este că şoferul brăilean, care mergea într-o mini-vacanţă la Slănic Moldova, ar fi greşit drumul la Adjud şi a încercat să întoarcă în zona în care s-a produs accidentul, pentru a ajunge la destinaţie.

Facem precizarea că în România Drumul European E 85 face legătura între Moldova şi Bucureşti, precum şi cu litoralul românesc având următorul traseu: Siret, Suceava, Fălticeni, Roman, Bacău, Adjud, Focșani, Râmnicu Sărat, Buzău, Urziceni-(schimbare de direcţie către judeţul Constanţa), București, Giurgiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii