Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la bordul unui avion cu 152 de persoane

ro

05 Oct, 2015 23:56 1455 Marime text
Comandantul unui avion de pasageri a murit în timpul zborului, în Statele Unite, copilotul reuşind să aducă în siguranţă la sol aeronava în care erau 152 de persoane, informează presa americană. Incidentul a avut loc la bordul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines care zbura pe ruta Phoenix-Boston având la bord 147 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, relatează CBS News.
În cursul zborului, copilotul a transmis prin radio că este necesară aterizarea de urgenţă întrucât căpitanul aeronavei este în incapacitatea de a-şi desfăşura activitatea. Căpitanul a murit, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de un asistent de zbor specializat în măsuri de prim-ajutor.
Zborul American Airlines 550 a fost redirecţionat spre aeroportul din Syracuse (statul New York), unde copilotul a reuşit să efectueze în siguranţă aterizarea de urgenţă.
Compania American Airlines a confirmat moartea comandantului avionului, fără a oferi informaţii suplimentare. Conform unei surse din cadrul companiei, pilotul principal a murit la manşă, "din cauze naturale". Avionul va fi verificat şi va primi un alt echipaj, pentru a continua cursa până la Boston, destinaţia finală.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii