Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în judeţul Gorj Şase copii şi tatăl lor, morţi la Rovinari

ro

12 Jan, 2015 19:57 1404 Marime text
 
Șase copii minori și tatăl acestora, în vârstă de 28 ani, din orașul Rovinari, au fost găsiți decedați azi în garsoniera unde locuiau, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.
 
Potrivit acestuia, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-un bloc de locuințe din Rovinari, doi minori s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, constatând că mirosul de gaze persistă, au spart garsoniera aflată la parterul blocului, sub apartamentul în care au fost găsiți cei doi minori leșinați. Aici au fost găsiți cei șase copii alături de tatăl lor, decedați.
 
"A fost o sesizare despre faptul că doi minori s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Ulterior, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit într-o locuință de la parterul blocului respectiv șapte persoane decedate, dintre care șase copii cu vârste cuprinse între șase luni și 7 ani și tatăl acestora, în vârstă de 28 de ani", a spus Lucian Stroe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, citat de Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii