Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Tragedie în Italia Șase români și-au pierdut viața

ro

25 Oct, 2014 12:04 2125 Marime text
Un accident cumplit a avut loc în această dimineață pe șoselele din Italia. Șase cetățeni români, printre care o fetiță de doar 18 luni, și-au pierdut viața, informează România TV. Tragedia a avut loc pe A1, în apropiere de Roma, în jurul orei 5 dimineaţa. 

Din câte se pare, cei șase români erau pasageri într-un microbuz care s-a ciocnit cu un autocar. Cinci dintre români au murit pe loc, iar o copilă de 18 luni, rănită grav, a murit la spitalul din Tivoli.În microbuz se mai aflau alte trei persoane.  
 
Poliția italiană urmează să identifice victimele.

UPDATE. Comunicat MAE, ora 11.00
Potrivit MAE Accidentul a avut loc pe autostrada A1, între localităţile Collefero şi Valmontone, în cursul dimineţii.  În accident au fost implicate două mașini. Într-una dintre mașini, un microbu, se aflau nouă cetățeni români,  5 adulţi au murit pe loc, un minor,  tot cetăţean român, a decedat  la spitalul din Tivoli, iar doi cetăţeni români au fost răniţi, fiind transportaţi la două spitale diferite
În celalalt autovehicul, tot de tip microbuz, se aflau 6 persoane, prezumtivi cetăţeni marocani.
În prezent, consulul României continuă să menţină legătura permanentă cu reprezentanţii poliţiei italiene, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare, precum şi pentru a intra în posesia detaliilor privind identităţile certe ale tuturor victimelor.

Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii