Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în familia lui Costi Ioniță. Tatăl său și un unchi au murit. Cum s-a întâmplat

ro

23 Mar, 2016 06:53 4983 Marime text
 
După ce în cursul zilei de luni, 21 martie, unchiul său a făcut infarct şi a decedat, tatăl artistului a ajuns în stare gravă la spital. Din păcate însă, medicii gălăţeni nu l-au mai putut salva pe bărbatul în vârstă de 82 de ani, acesta decedând pe patul de spital. Rudele celor doi bărbaţi au venit la Serviciul de Medicină Legală şi au ridicat, ieri, trupurile neînsufleţite, scrie în ediția on line Viața Liberă Galați.

Unchiul, Ioan Ioniţă, de 67 de ani, şi tatăl artistului, Vasile Ioniţă, de 82 de ani, vor fi înmormântaţi mâine, la Constanţa. Cei doi bărbaţi au venit săptămâna trecută la casa părintească din Movileni, iar luni dimineaţă ar fi trebuit să se întoarcă la Constanţa.
Tatăl cunoscutului artist Costi Ioniţă fusese adus de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Judeţean din Galaţi. Bărbatul, în vârstă de 82 de ani, se afla, împreună cu fratele său, 67 de ani, la casa părintească din localitatea Movileni, de unde urmau să plece luni dimineaţă.
Azi noapte artistul a ajuns la spitalul din Galați pentru ridicarea trupurilor unchiului și tatălui decedați și aducerea lor la Constanța.
sursa text: viata-libera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii