Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia de la 23 August, de sâmbătă, a fost produsă de un șofer băut!

ro

04 Apr, 2016 15:04 2228 Marime text
 
Un teribil accident rutier a avut loc sâmbătă, în localitatea 23 August, pe DN 39, într-o curbă, la bifurcația cu stațiunea Olimp. În urma impactului, patru persoane rămaseseră încarcerate. Dată fiind gravitatea incidentului rutier, la fața locului s-au deplasat un echipaj de la descarcerare, două ambulanțe SAJ, două ambulanțe SMURD și o autospecială PSI.

Polițiștii rutieri spun că șoferul, un bărbat de 46 de ani, a condus autoturismul marca Toyota Land Cruiser, pe DN 39, dinspre comuna  23 August către Mangalia, şi, ajungând în curba de la km 32+800, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, unde s-a răsturnat. Vorbim despre „curba morții”, așa cum este denumit acel tronson de drum,

În urma accidentului a rezultat decesul la fata locului a unei femei în vârstă de 48 de ani din Mangalia, pasageră pe locul din dreapta faţă, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui bărbat de 50 de ani, din Mangalia, pasager pe locul dreapta spate.


Potrivit martorilor de la fața locului, în mașină mirosea a alcool. Acest lucru a fost confirmat însă și de probele biologice recoltate de anchetatori. Rezultatele acestor probe au au indicat o concentrație de alcool în sânge de peste 2 grame la mie. Se pare încă că nu este prima oară când acest șofer se urcă băut la volan. Ba, mai mult, i s-a reținut și permisul de conducere în trecut.

Citește și O femeie a murit iar trei bărbați au ajuns la spital în urma unui accident petrecut la ieșire din localitatea 23 August


Sursa foto: ZIUA de Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii