Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul va fi deviat Autostrada Soarelui, închisă pentru reparaţii

ro

23 Mar, 2016 11:09 3785 Marime text
 
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) va începe lunile următoare lucrări de reparație integrală ale sectorului de autostradă Drajna-Lehliu, pe o lungime de aproximativ 40 de kilometri, informează digi24.ro. Lucrările vor costa aproximativ 10 milioane de euro şi vor duce la închiderea integrală a acestei porţiuni de şosea

Astfel, timp de trei luni, circulaţia va fi deviată pe drumul naţional paralel, respectiv DN 3A (Lehliu Gară – Drajna Nouă).

Din totalul de 40 de km 30 vor beneficia de lucrări de ranforsare (frezare strat vechi, executare strat binder şi reprofilare), iar pe ceilalţi 10 va fi înlocuit întregul covor asfaltic.

CNADNR speră să termine lucrările până la începerea sezonului turistic, dar acest lucru este puţin probabil pentru că în momentul de faţă abia se lucrează la documentaţia de licitaţie, următorul pas fiind desfăşurarea procesului de achiziţie publică.

CNADNR a efectuat recent, la ieșirea din iarnă, un inventar al stării tehnice a autostrăzii și a inventariat 1.600 metri pătrați de gropi pe sectorul ce va intra în reparații, mai scrie digi24.ro.



Sursa: digi24.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii