Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul este îngreunat pe strada Mihai Viteazu din Constanța. RATC modifica traseul liniei 42

ro

25 Nov, 2015 13:30 1523 Marime text
 
Pentru remedierea unei avarii la colectorul principal pentru transportul apelor uzate din zona magazinului Tomis, pe strada Mihai Viteazu, SC RAJA SA va bloca circulația pe această stradă pe sensul de mers bulevardul Mamaia – bulevardul Ferdinand în noaptea de joi spre vineri, 26 spre 27 noiembrie 2015, în intervalul 22,00 – 05,00. Având în vedere îngreunarea circulaţiei, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă.
„Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt”, transmit reprezentanţii regiei de apă.
Menţionăm că toate aceste lucrări nu vor afecta furnizarea apei potabile către populaţia din zonă.

De asemernea, datorită lucrărilor în regim de urgenţă ale RAJA SA de pe strada Mihai Viteazu, la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare pe sensul către bulevardul Ferdinand, RATC Constanţa informează călătorii de pe linia 42, în perioada lucrării, autobuzele pe sensul către Poarta 2 Port, vor circula de la Capitol pe bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2 Port după care vor intra pe vechiul traseu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii