Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic restricţionat temporar în vama Ostrov-Silistra

ro

23 Aug, 2016 14:31 4385 Marime text
Poliţia de Frontieră Bulgară a informat Garda de Coastă, prin intermediul Punctului Comun de Contact de la Giurgiu, că în perioada 24-31 august, autorităţile de frontieră bulgare vor restricţiona temporar traficul pe o arteră de control a Punctului de Trecere a Frontierei Comun Silistra-Ostrov, pentru montarea unor cântare fixe în infrastructura punctului. 
 
Astfel, în această perioadă, traficul se va desfăşura numai pe o singură bandă din două pe sensul de ieşire din România, respectiv pe două benzi din trei pe sensul de intrare în România.
 
Pentru a evita eventualele aglomerări în acest punct de trecere a frontierei, recomandăm conducătorilor auto să folosească și celelalte puncte de trecere a frontierei din judeţul Constanţa, P.T.F. Negru Vodă şi P.T.F. Vama Veche.
 
Conducerea Gărzii de Coastă a dispus măsurile necesare aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului, prin suplimentarea personalului de la controlul de frontieră şi folosirea la maxim a arterelor de control, în limita configuraţiei punctelor de trecere a frontierei.

(foto ilustrativ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii