Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic restricţionat în Constanţa. Iată unde şi de ce

ro

08 Mar, 2014 10:10 2876 Marime text
trafic restrictionat constantaPeste 125 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul internaţional de rugby, din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, dintre echipele reprezentative ale României şi Belgiei, partidă care se va disputa în data de 8 martie a.c., pe Stadionul „Mihail Naca” din Constanţa, începând cu ora 14.30.
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 13.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria Constanţa solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.
Totodată, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul orar 13.00-17.00, pe sectorul cuprins între intersecţia dintre strada Primăverii cu strada Toamnei şi Pictor Nicolae Grigorescu.
Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii