Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic îngreunat de ploaie şi vântul puternic, pe A2 şi A4

ro

07 Apr, 2015 18:17 1912 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că, pe autostrada A4 şi pe autostrada A2, între kilometrii 144 şi 212, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de vânt puternic şi ploaie, existând risc de acvaplanare.

În judeţul Gorj, din cauza vântului puternic care spulberă zăpada pe partea carosabilă şi a vizibilităţii reduse, rămâne închis DN67C Novaci - Rânca, pe sectorul cuprins între kilometrii 16 şi 34+800 de metri. Se acţionează cu opt utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, nu mai ninge, iar partea carosabilă este umedă. În intervalul orar 15:10-15:40, la kilometrul 123, la Sinaia, s-a circulat pe o bandă, alternativ, din cauza unui copac rupt. Pe DN11, în judeţele Bacău şi Covasna, în Pasul Oituz, se menţine riscul ruperii unor arbori, din cauza vântului şi a greutăţii zăpezii. Le recomandăm conducătorilor auto să fie prudenţi.

„Având în vedere atenţionare cu cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă până la ora 20:00, dar şi atenţionările nowcasting referitoare la intensificări ale vântului, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată şi să aibă în vedere faptul că pe unele drumuri din zonele montane sunt necesare anvelope de iarnă”, mai informează IGPR.

Potrivit Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, din cauza vântului puternic sunt suspendate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii