Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic îngreunat de la ieșirea de pe A4, la Agigea, până în zona stațiunii Eforie Sud

ro

23 Jul, 2016 11:17 1893 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens. Se circulă îngreunat de la ieșirea de pe autostrada A4, la Agigea, până în zona stațiunii Eforie Sud.

La Agigea, capacitatea de circulație a DN39 este diminuată și din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise.

Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să folosească noul pod. Astfel, venind pe autostrada A4, înainte de ieşire, conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 - Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord.

În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul sens giratoriu la a doua ieşire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39.

Şi pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic, fiind folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone (deoarece pe vechiul pod există restricţie de tonaj) şi de către cele care circulă spre şi dinspre port.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii