Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic infernal pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa. Un accident a dat peste cap circulația (video)

ro

16 Jul, 2016 09:31 3315 Marime text
Centrul Infotrafic informează că traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa s-a desfăşurat în această dimineaţă numai pe banda de urgenţă între Drajna şi Feteşti, pe sensul de mers către Constanţa, din cauza unui accident rutier care s-a produs în zona kilometrului 123. Acum, traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa a fost reluat pe benzile 1 și 2 în zona kilometrului 123, pe sensul de mers către Constanța, însă încă traficul este intens.
 
În acest accident rutier au fost implicate trei autovehicule. Din cauza acestui eveniment rutier, s-a format o coloană de autovehicule, însă acestea sunt în mișcare.
 
Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto care încheie coloana formată să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp. Totodată, este necesar să manifeste prudență sporită la volan, să evite depășirile, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație și să mărească distanța în mers, mai ales că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă. Nu opriţi nejustificat pe banda de urgenţă! În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!
 
Nu sunt semnalate alte evenimente rutiere iar prin stația de taxare de la Fetești se circulă fără probleme deosebite de fluență (Amintim, totuși, că prin staţia de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577)

Sursa video: https://www.facebook.com/dragos1978
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii