Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic aglomerat în Mamaia, Eforie Nord şi Vama Veche

ro

07 Aug, 2016 10:26 2564 Marime text
Trafic foarte aglomerat în această duminică dimineaţă în Mamaia şi în staţiunile din sudul litoralului, pe drumul dintre Eforie Nord şi Vama Veche. Poliţiştii de la Centrul Infotrafic estimând că, începând de la ora 16.00 este posibil ca toate drumurile care duc către Autostrada Soarelui să fie extrem de aglomerate, din pricina numărului mare de turişti, estimat de operatori la aproximativ 250.000, potrivit antena3.ro.

În Mamaia se circulă în coloană, fiind foarte aglomerat, în special la trecerile de pietoni şi la sensurile giratorii. Mai multe echipaje de poliţie dirijează traficul în aceste puncte, astfel încât să se fluidizeze circulaţia.

Foarte aglomerat este şi pe DN39, drumul care leagă staţiunile din sudul litoralului, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, spun reprezentanţii Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii recomandă celor care părăsesc litoralul duminică, să evite să pornească la drum la orele de vârf când este cel mai aglomerat, respectiv între 16.00 şi 18.00, sau să folosească alte rute ocolitoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii