Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece ani de eTwinning în Europa Tradiţie şi performanţă în Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”

ro

14 May, 2015 15:21 1859 Marime text
 
Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanţa a sărbătorit, pe 7 mai, zece ani de eTwinning în Europa şi opt ani în România .

În acest context, profesorii şi elevii Colegiului, coordonaţi de profesor Cristina Gîlă, alături de partenerii lor de proiect, au marcat acest eveniment prin derularea unor activităţi specifice.



De asemenea, echipajul Colegiului a obţinut Menţiune la Olimpiada Naţională de Animatori, susţinută la Odorheiul Secuiesc, cu proiectul ANIMA Edu. Acest proiect, coordonat de profesor Mădălina Belcin, a avut drept scop pregătirea emoţională a elevilor de clasa  a IV-a pentru integrarea acestora în anii de gimnaziu.

Activităţile de dezvoltare personală au fost realizate şi susţinute de elevii de la specializarea învăţător-educatoare, eleva Mareş Raluca fiind recompensată cu distincţia Animator de Elită.  

Colegiul  se dezvoltă instituţional prin proiecte în parteneriat fiind singura instituţie dobrogeană care a primit distincţia de „Şcoală Europeană ” de trei ori consecutiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii