Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz incredibil la Medgidia "Trădată" de camerele de supraveghere şi ... Facebook ! (video)

ro

16 Mar, 2015 15:03 2252 Marime text
O femeie din Medgidia care furase bani de pe tejghea, duminică dimineaţă a fost identificată de angajaţii unui magazin universal din oraş pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, dar mai ales cu ajutorul internauţilor. 
Aceasta după ce pe contul de Facebook al magazinului a fost postat filmuleţul în care se obeservă clar cum femeia, profitând de faptul că angajaţii raionului respectiv aveau treabă, ia de pe tejghea o sumă de bani care nu îi aparţine, după care zâmbeşte, îi bagă în portofel şi pleacă liniştită (minutul 1.56 fe filmuleţ).
 
Pe baza imaginilor, angajaţii şi proprietarii magazinului au dat de urma făptaşei, cunoscută de alţi internauţi pentru acest “obicei”.
 
“Va rugam sa ne spuneti daca o recunoasteti. Locuieste in zona nord a orasului Medgidia iar astazi a fost surprinsa de camerele de supraveghere în timp ce fura bani de pe biroul magazinului”, era mesajul postat duminică după-amiază pe contul de Facebook al magazinului.
 
După nici cinci ore, femeia era identificată, cu ajutorul celor care au văzut postarea. “Le multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa identificam aceasta persoana! Furtul nu este o solutie pentru nimeni”, au revenit, aseară, cu un mesaj de mulţumire, proprietarii magazinului.
 
Între timp, zeci de comentarii au apărut pe contul de socializare. O femeie scrie: “Nu-mi vine sa cred!!!! Aveti grija ca este clienta fidela si in parte cealalta... Eu am vazut-o foarte des dand tarcoale pe la telefoane...  Bine ca ati gasit-o... In ce hal am ajuns...”.
 
Suspecta a promis că va aduce banii înapoi, iar proprietarii magazinului nu au depus, cel puţin deocamdată, plângere la Poliţie. 
 
Sursa foto: Facebook Mezozoica Medgidia Decodari GSM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii