Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomisnews.ro Sondaj- Chițac la „ani lumină” distanță de Făgădău. Constănțenii nu vor oameni „controlați de grupuri de interese”

ro

20 May, 2016 22:44 2785 Marime text
63% dintre respondenții unui sondaj de opinie efectuat recent susțin că nu sunt mulțumiți de modul în care a fost administrat orașul Constanța de către fostul primar Radu Mazăre și actualul viceprimar cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, în timp ce doar 29% au precizat că sunt mulțumiți, iar 8% nu au știut să răspundă.
 
Totodată, 61% sunt de acord că „Uniunea Social-Liberală încă funcționează”, iar 68% susțin că administrația constănțeană a fost controlată de grupări de interese.
 
La întrebarea: „Identificați un candidat la primăria Constanța care credeți că este controlat de gruparea GSP-Comănescu”, aflăm că tactica PNL de a ascunde acest adevăr de ochii publicului a eșuat! 78% dintre respondenți l-au indicat pe Vergil Chițac, în timp ce doar 11% pe candidatul ALDE, Christian Gigi Chiru; câte 2% pentru candidatul PRU, Dumitru Bădrăgan și candidatul PNȚCD, Gheorghe Caruțiu sau 3% pentru candidatul PSD, Decebal Făgădău.
 
Cifrele au devenit din ce în ce mai groaznice pentru candidatul PNL, întrucât la întrebarea „Ați vota un candidat controlat de o grupare de interese?” 88% au răspuns NU, abia 9% DA și 3% nu au știut să răspundă.
 
Dacă următoarea duminică ar găzdui alegeri pentru Consiliul Local, PSD ar obține un scor de 29%, PMP 22%, PNL 21%, ALDE 6% sau PRU 4%. În ceea ce privește candidații pentru Primăria Municipiului Constanța, 32% au optat pentru Decebal Făgădău (PSD), 27% pentru Claudiu-Iorga Palaz (PMP), 16% pentru Vergil Chițac (PNL), 10% pentru Christian Gigi Chiru (ALDE) sau 2% pentru Dumitru Bădrăgan (PRU).
 
 
Citește materialul integral pe: tomisnews.ro
 
 
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii