Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomis Constanţa s-a calificat în semifinalele CEV Cup Eroinele Constanţei-misiune infernală în Rusia

ro

03 Mar, 2012 07:03 1142 Marime text

Constănţencele s-au calificat în semifinalele CEV, chiar dacă au petrecut două zile în autocar în drumul spre Krasnodar, scrie pe ediţia sa on line gsp.ro.

Ieşită din Liga Campionilor încă din faza grupelor, după ce a ocupat ultimul loc în Grupa D, CSV 2004 Tomis Constanţa a dat lovitura în a doua competiţie europeană ca valoare,CEV Cup.

Campioana României a dat peste cap toate calculele hîrtiei şi s-a calificat în semifinalele competiţiei, după ce a eliminat una dintre cele mai puternice formaţii din Rusia, Dinamo Krasnodar.

Învingătoare cu 3-2 pe teren propriu, constănţencele au avut o misiune infernală în Rusia. Marele obstacol l-a reprezentat deplasarea, cei 1.500 de kilometri fiind parcurşi cu autocarul.

Drept urmare, fetele lui Zakoc au petrecut 42 de ore pe drum, fără să facă vreo escală, motiv pentru care au dormit, cum au putut, pe scaunele din autocar.

Oboseala nu s-a văzut însă pe teren, chiar dacă rusoaicele au aruncat în luptă o echipă garnisită cu cinci componente ale naţionalei Rusiei, campioana mondială en titre.

Citeşte mai departe pe http://www.gsp.ro/sporturi/volei/ce-performanta-tomis-constanta-s-a-calificat-in-semifinalele-cev-cup-311849.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii