Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomas Ryde rămâne selecționerul naționalei de handbal feminin a României

ro

12 Jan, 2016 20:21 1258 Marime text
 
Antrenorul suedez Tomas Ryde a anunțat astăzi pe pagina personal de Facebook, că rămâne selecționerul echipei feminine de handbal a României. El este cel care a dus la finalul anului trecut echipa tricoloră pe ultima treaptă a podiumului la Mondiale.
 
„Sunt bucuros să anunț că voi continua cu naționala feminină a României. Sper că vom realiza lucruri mari împreună”, a fost mesajul postat de Tomas Ryde pe pagina de socializare.
 
Ryde este unul dintre cei mai importanți antrenori din handbalul mondial, având o experiență uriașă la vârful competițiilor feminine. Tehnicianul suedez este câștigător al Ligii Campionilor cu echipa daneză Viborg în 2006, având în palmares două titluri de campion al Danemarcei (2006 și 2008), precum și două Cupe (2007 și 2008). De asemenea, Tomas Ryde a fost în două rânduri antrenorul naționalei feminine a Suediei, pe care a dus-o în elita echipelor de profil. Ani la rând, echipele conduse de Tomas Ryde au dominat competițiile din Suedia, câștigând repetat campionatul și cupa, cu Tyreso sau Skuru HF, notează agerpres.ro. 



Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii