Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titi Dincă, numit producător general al TVR, în locul lui Cristian Zgabercea

ro

06 May, 2015 12:53 1227 Marime text
 
Titi Dincă a fost numit astăzi în funcția de producător general al postului public, informează evz.ro.

Dincă îi ia locul lui Cristian Zgabercea care s-a autosuspendat din funcție la câteva săptămâni după ce a fost trimis în judecată într-un dosar ce vizează mai multe fapte, printre care și evaziune fiscală.

Potrivit media.tvrinfo.ro, Titi Dincă este directorul Direcţiei Artistică şi Producţie din luna ianuarie 2006. A fost coordonator al Direcţiei Programe, director al aceleiaşi structuri, redactor-şef adjunct al Redacţiei Viaţa Spirituală şi cunoscut producător de emisiuni religioase şi programe speciale. De asemenea, a fost asistent universitar la Facultatea de Drept Internaţional şi Relaţii Publice „Titu Maiorescu” (1994-1995) şi lector universitar la Academia de Artă „Nicolae Grigorescu” (1995-1997). Titi Dincă este, printre altele, membru Honoris Causa al Universităţii „Pars” din Bombay (India) şi vice-preşedinte al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

Conform hotnews.ro, Titi Dincă a fost validat de Consiliul de Administraţie ca director de Programe al TVR, la data de 24 iunie 2004, după ce a fost declarat câştigătorul concursului organizat la data de 18 iunie 2004 pentru ocuparea acestui post. În aprilie 2005, şi-a dat demisia.


Citeşte CRISTIAN ZGABERCEA S-A AUTOSUSPENDAT DIN FUNCŢIA DE PRODUCĂTOR GENERAL AL TVR

TRIMIS ÎN JUDECATĂ ALĂTURI DE NICUȘOR CONSTANTINESCU. CRISTIAN ZGABERCEA, LA MÂNA JURIȘTILOR TVR

Surse: evz.ro, media.tvrinfo.ro, hotnews.ro
Sursa foto: paginademedia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii