Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Tir răsturnat pe Autostrada Soarelui

ro

28 Jul, 2015 12:50 2424 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia este întreruptă la kilometrul 123, pe sensul de mers către Constanţa, din cauza unui autotren răsturnat.

UPDATE, ora 13.00: 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este în continuare întreruptă pe autostrada A2 București - Constanța, la kilometrul 123, pe sensul de mers către Constanța. Ce s-a întâmplat? Din cauze necunoscute încă, autotrenul a rupt glisierele de protecție și s-a răsturnat pe sensul opus. Acesta transporta cereale. În zona accidentului se circulă îngreunat pe sensul Constanța - București, pe banda de urgență, deoarece pe benzile de circulație sunt împrăștiate cereale.
Circulația către Constanța a fost deviată pe DN3A, între Drajna și Fetești. Poliţiştii îi sfătuiesc și pe conducătorii auto care se îndreaptă către București să urmeze această rută, întrucât activitățile de degajare a părții carosabile sunt de durată.

sursa foto: Infotrafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii