Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinşi cu joint-uri pentru uz personal în Mamaia şi Vama Veche

ro

05 Jun, 2017 11:14 2268 Marime text
Jandarmii au surprins în Mamaia și Vama, șase persoane care aveau asupra lor joint-uri, o cutie metalică și mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde, dar și șase pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde. Una dintre persoane avea asupra sa un grinder pentru mărunțit și un set de foițe și filtre pentru confecționat țigarete.
În perioada, 01-04 iunie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Mamaia și Vama Veche, au surprins șase persoane cu vârste cuprinse între 26-35 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos țigaretele și au fugit. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar.
Asupra lor, jandarmii au mai găsit o cutie metalică și mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde, dar și șase pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde. În plus asupra unui tânăr a mai fost descoperit un grinder pentru mărunțit și un set de foițe și filtre pentru confecționat țigarete.
Grinderul, cutia, tocul, folile, pliculețele autosigilante și țigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii