Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri arestaţi preventiv după ce au spart un apartament situat pe aleea Nufărului

ro

02 Mar, 2015 10:42 1554 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de un minor şi faţă de Nicolae-Ionuţ Dumitru, cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi faţă de Virgil-Cristian Tudor, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea în infracţiunii de complicitate de furt calificat.
 
Conform anchetatorilor, „în data de 26/27 februarie, în jurul orei 24.00, Nicolae-Ionuţ Dumitru,  împreună cu inculpatul minor, au pătruns prin forţarea şi escaladarea ferestrei de la baie, în apartamentul persoanei vătămate situat în municipiul Constanţa, aleea Nufărului, nr. 4, judeţul Constanţa, iar din interior au sustras un televizor marca Orion, un smart tv Orion, un laptop marca Asos, un telefon mobil marca LG, două ceasuri de mână marca Geneva, precum şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în cuantum de 6.000 lei, în timp ce inculpatul Virgil-Cristian Tudor şi un alt minor în vârstă de 15 ani asigurau paza locului faptei”.
 
Procurorii mai susţin că cei în cauză au depozitat bunurile la locuinţa unei persoane până a doua zi când le-au luat şi transportat la locuinţa alte persoane, unde au fost găsite şi predate persoanei vătămate.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii