Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep explică „Ţin să spun doar că joc pentru ţară zilnic, nu joc doar la FedCup”

ro

07 Apr, 2015 19:18 1376 Marime text
Jucătoarea de tenis Simona Halep a explicat azi de ce nu participă la întâlnirea de Fed Cup dintre reprezentativele României şi Canadei şi le-a oferit un răspuns celor care o critică.

"În primul rând, părerea mea şi opinia mea este eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep. Cred asta este mult mai important pentru mine, pentru ţară, am jucat întotdeauna cu mare drag la FedCup, când am putut şi când s-a putut. Am fost şi accidentată şi tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult joc Fed Cup întotdeauna", a spus Simona Halep, conform Digi Sport.

"Anul acesta este imposibil pentru programul nu îmi permite, dacă jucăm în altă parte, în Europa, mai aproape, duceam cu mult drag. Acum este imposibil duc schimb din nou fusul orar, şi-aşa sunt obosită, vin după o perioada lungă în America, am venit acasă, plec iar în Canada şi întorc este foarte, foarte greu. Fiecare îşi da cu părerea, fiecare are părerea personală, ţin spun doar joc pentru ţară zilnic, nu joc doar la FedCup", a continuat sportiva româncă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii