Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timp de 44 de minute Patru scafandri voluntari au cercetat epava cargoului Medy

ro

25 Oct, 2010 00:54 1632 Marime text

44 de minute! Atât a durat cercetarea epavei cargoului turcesc Medy,  unde se presupune că s-ar afla Cristian Zarafu şi Cătălin Ispas. Unul dintre cei patru scafandricare au participat la acţiunea de azi ne-a declarat faptul că nu aureuşit să verifice sala maşini. „Situaţia s-a schimbat radical (...) Este foarte mult mâl. Scufundarea de azi nu a fost una complexă", ne-amai povestit scafandrul. De precizat că SC Shark SRL, singura firmă cu aviz de la autorităţile portuare să cerceteze nava, şi-a amânat intrarea în navă aproape trei săptămâni din cauza obligaţiilor contractuale. Mai multe detalii în ediţia online de maine a cotidianului nostru!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PRIETENII 25 Oct, 2010 09:27 CE OPERATIVI AU FOST CEI DE LA CAPITANIE ., IMEDIAT AU VENIT LA EPAVA . SI IN PORT I-AU ASTEPTAT PE SCAFANDRII PTR. A-I LUA LA INTREBARI. AXA MEZEI -UNCIULEANU VEGHEAZA PTR. CONSTANTENI ..RUSINE!!!!!!!!
  • FAMILIA 25 Oct, 2010 09:20 multumiri acestor oameni adevarati !!!!!1 PTR. AUTORITATI -SA VA FIE RUSINE SI SA DORMITI ,,LINISTITI""!!!!!!!!!!!!!!