Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigări netimbrate descoperite la bordul unei nave sosite în Portul Constanţa

ro

12 Feb, 2015 10:19 1292 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit 3.800 de ţigări netimbrate la bordul unei nave sub pavilion St. Vincent, sosită în Portul Constanţa din direcţia Egipt. În cauză,  un marinar egiptean nu declarase cantitatea de ţigări la intrarea în ţară, conform unui comunicat al Gărzii de Coastă remis redacţiei.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa au desfăşurat, alături de lucrătorii vamali şi reprezentanţii Căpităniei Zonale Constanţa controlul amănunţit al unei nave sub pavilion St. Vincent, sosită în Portul Constanţa din direcţia Egipt.
 
Echipa comună de control constituită din poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Constanţa, alături de lucrătorii vamali şi reprezentanţii Căpităniei Zonale Constanţa a ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, cu o valoare de aproximativ 1.900 lei, iar lucrătorii vamali l-au sancţionat contravenţional pe marinarul în cauză, un cetăţean egiptean, în vârstă de 31 de ani, cu suma de 5.000 lei.

De asemenea, la PTF Vama Veche s-a prezentat, pentru controlul de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România. În bagajele personale ale femeii în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 2.600 de ţigarete netimbrate marca „MM Slims”, se mai arată în comunicat.
 
Persoana a declarat că a achiziţionat ţigaretele din Turcia cu scopul de a le comercializa în România, susţin poliţiştii de frontieră.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 1.300 lei şi au sancţionat contravenţional persoana cu suma de 500 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii