Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigări de contrabandă, descoperite în Portul Midia

ro

22 Aug, 2014 10:25 2143 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat 8.200 ţigarete de contrabandă, transportate de un cetăţean român cu un autoturism, în municipiul Constanţa, respectiv ascunse şi nedeclarate de un marinar străin pe o navă aflată în Portul Midia.
 
Poliţişti de frontieră au acţionat , ieri, pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse din tutun, oprind pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de un bărbat în vârstă de 47 ani, din Constanţa. În urma controlului autoturismului au fost descoperite 4.200 de ţigarete, de provenienţă duty free, pentru care conducătorul autoturismului nu a putut prezenta documente de provenienţă, transmite Biroul de presă al Gărzii de Coastă.
 
Tot ieri, o echipă comună formată din poliţişti de frontieră de la Midia Năvodari şi lucrători vamali au efectuat controlul unei nave sub pavilion Sierra Leone, ancorată în Portul Midia. În cabina unui marinar sirian de 32 de ani au fost găsite ascunse şi nedeclarate 4.000 de ţigarete netimbrate.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete, evaluată la aproximativ 4.100 lei, iar autoturismul din primul caz, în valoare de 3.000 euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii