Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigări de contrabandă confiscate la graniţă, la Vama Veche

ro

01 Oct, 2014 11:03 1821 Marime text
 Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun, identificând un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară, pe la Vama Veche, 2.560 de ţigarete netimbrate şi un altul care încerca să comercializeze 360 de ţigarete fără documente legale, transmite Biroul de presă al Gărzii de Coastă.
 
În punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche s-a prezentat, ieri dimineaţă, un cetăţean român, în vârstă de 42 ani, care călătorea cu un autocar ce efectuează curse regulate între România şi Turcia. În urma controlului, poliţiştii de frontieră au găsit asupra lui 2.560 de ţigarete netimbrate din mărcile MM Slims şi Ashima, ascunse pe corp şi în bagajele personale. Persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru cantitatea de ţigarete transportată, declarând că a achiziţionat pachetele din Turcia cu scopul de a le comercializa.
 
Poliţiştii de frontieră au identificat, tot ieri, pe raza unei pieţe agroalimentare din municipiul Constanţa, un bărbat în vârstă de 53 ani, care oferea spre comercializare 360 de ţigarete netimbrate din mărcile Marble şi Ashima fără documente justificative.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 2.920 de ţigarete, în valoare de aproximativ 1.460 lei, iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional fiecare cu suma de 1.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii