Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Theodor Berna rămâne în arest

ro

15 Sep, 2014 18:37 2095 Marime text
 
Theodor Berna, administrator al SC Tehnologica Radion SRL București, arestat într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani cu un prejudiciu total de peste o sută de milioane de euro rămâne în continuare în arest, potrivit Agerpres.

Astfel, Tribunalul Parhova a decis, astăzi, admiterea propunerii formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti prin care a fost dispusă prelungirea măsurii arestării preventive a omului de afaceri Theodor Berna, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 18 septembrie până la data de 17 octombrie inclusiv. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Berna Theodor, administrator al SC Tehnologica Radion SRL Bucureşti, una dintre cele mai mari companii de construcţii din România, a fost arestat preventiv la data de 19 august pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Prin firma sa Tehnologica Radion, Theodor Berna, supranumit și „regele asfaltului ”, are un contract de 53 de milioane de euro pentru reabilitarea şi extinderea la 4 benzi a unui sector de 11,2 kilometri din centura Capitalei, între DN 2 (Voluntari) şi A2 (autostrada Bucureşti-Constanţa).


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii