Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teşeleanu "La Vama Constanţa Sud nu s-a făcut contrabandă"

ro

25 Feb, 2011 06:32 2173 Marime text

vama_iulian_teseleanu_07.jpgIulian Teşeleanu, fostul şef al Biroului Vamal Constanţa Sud şi apropiat al lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, prezintă propria versiune despre perioada în care a condus punctul vamal.

Iulian Teşeleanu, fostul şef al Biroului Vamal Constanţa Sud, susţine că, până pe 6 mai 2010, când a fost mutat la Vama Galaţi, la el "nu s-a făcut contrabandă cu ţigări". Numele lui Teşeleanu a fost prezent, în ultimele zile, în mai toate discuţiile despre dosare fierbinţi de la Vama Constanţa Sud, în special pentru legăturile sale cu Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, pentru averea sa şi pentru implicarea în dosarul "Cocaina 2009".
În prezent, Iulian Teşeleanu lucrează la Biroul Vamal Mihail Kogălniceanu, după o detaşare de şase luni la Vama Galaţi.

Sursa: http://www.evz.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi kent 25 Feb, 2011 22:21 Nici la Moravita si Siret nu s-a facut contrabanda... hai mars, du-te la nea Mircica si bea un visiki sa-ti treaca ca o sa te protejeze
  • geana 25 Feb, 2011 22:16 HA! HA! HA! "La Vama Constanţa Sud nu s-a făcut contrabandă"=GOANGA ANULUI 2011 ! HA! HA! HA! :))
  • Iulian si Carmen 25 Feb, 2011 09:23 "La Vama Constanţa Sud nu s-a făcut contrabandă"! Chiar asa bai Iuliane? Mai Teselene, la Vama C-ta Sud , sa inteleg ca s-a facut vamesie? Auzi, tu crezi ca vorbesti cu aia micii la gradinita?Si tu nu o arzi pe Vivi, tu o iubesti pe Carmen?Sau pe Viviana o meditezi la stiinte sociale?