Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa "El Salvador" a fost amendată cu 1.500-2.000 lei

ro

16 May, 2016 15:34 3050 Marime text
Un constănţean care locuieşte în Bucureşti, dar care a venit în oraşul natal pentru a-şi vizita părinţii, a dat „nas în nas” cu o situaţie incredibilă. El nu a putut intra în casa părintească situată în Centrul Vechi al Constanţei deoarece în faţa intrării în imobil, pe bulevardul Tomis nr. 6, mesele de la terasa „El Salvador" i-au blochat intrarea.

Nicu Damu, căci aşa îl cheamă pe constănţeanul nemulţumit, afirmă că patronul terasei îi intimidează sistematic pe membrii familiei lui şi se laudă că oricâte reclamaţii i-ar face el are pile la Primărie şi Prefectură.

Lucrurile nu sunt așa simple cum par. Omul a dezvăluit, pentru ZIUA de Constanta, toată nebunia legislativă cu care s-a luat în piept. Nicu Damu a vorbit la Poliţie, dar susţine că oamenii legii i-au spus că nu e treaba lor şi l-au pasat către Primărie sau Prefectură.
În legătură cu acest caz l-am contactat telefonic pe Ionuţ Pripişi, adjunctul Poliţiei Locale Constanţa şi şeful Corpului de Control din Primăria Constanţa, care ne-a declarat că firma respectivă a fost sancţionată, primind o amendă cuprinsă între 1.500 şi 2.000 lei. Practic, firma care deţine terasa s-a extins mai mult decât scria în planurile de amplasare a terasei. Situaţia a fost rezolvată, potrivit lui Ionuţ Pripiş. Mai exact, cei de la terasa „El Salvador" au fost obligaţi să-şi ia o parte din scaune, pentru a-i face loc omului să intre în imobil, dar şi pentru a respecta planurile iniţiale de întindere a terasei.
 

“În paralel, eu am depus plângere pentru ameninţare la adresa patronului terasei. O dublez cu o plângere la Parchet”, a declarat, pentru ZIUA de Constanta, Nicu Damu. 


Citiţi toată povestea aici: Un caz incredibil la Constanţa a explodat pe o reţea de socializare (galerie foto+video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii