Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodorovici și Corlățean vor deveni membri ai ”Black Sea Regional Projects 2020”

ro

22 Jan, 2016 19:04 1744 Marime text
Fostul premier Victor Ponta a anunțat, astăzi, că alți doi foști miniștri se vor alătura ca membri în fundația "Black Sea Regional Projects 2020" (BSRP) și anume Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe, și Titus Corlățean, care a deținut portofoliul de ministru al Afacerilor Externe. "Stronger team — better results!", a scris Ponta, pe Facebook.
 
Pe lista membrilor fondatori ai BSRP, în fruntea căreia se află Ponta, se regăsesc Daniel Constantin, Nicolae Bănicioiu, Mirel Palada, Geanina Pușcașu, Robert Cazanciuc, Sorin Câmpeanu, Florin Jianu, Cristian Socol, Marius Nica, Dan Sultănescu. Fostul prim-ministru al Georgiei Irakli Garibashvili este menționat ca membru de onoare al fundației.
 
Victor Ponta anunța astăzi, pe Facebook. că fundația "Black Sea Regional Projects 2020" va reprezenta "un prim Think Tank românesc cu o viziune regională", care nu se va implica în disputele politice și nu va finanța campanii politice: "BSRP s-a constituit din convingerea fondatorilor săi că țara noastră poate și trebuie să fie un actor implicat și activ în regiunea Mării Negre, a Balcanilor de Vest și în Orientul Apropiat până în Zona Golfului Arabic, că reprezintă un HUB regional (sau "poarta de intrare") pentru proiecte regionale majore precum mega-proiectul promovat de China și UE sub denumirea "New Silk Road''". Fostul premier a precizat că fundația va fi lansată oficial în a doua jumătate a lunii februarie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii