Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodor Nițulescu face noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea

ro

01 Oct, 2015 23:56 1740 Marime text
 
Dezvăluirile în legătură cu persoana lui Liviu Dragnea, continuă și astăzi.

În acest sens, fostul președinte al PSD Teleorman, timp de cinci ani, Teodor Nițulescu, a dezvăluit, în această seară la Realitatea TV, cum actualul președinte interimar al PSD ar fi privatizat firma Teldrum și a vorbit despre tertipurile la care ar fi apelat.
 
„Privatizarea firmei e ușor de demonstrat, dar trebuie să se dorească și pot să demonstrez că a fost o fraudă de proporții. Sunt cel mai vinovat de ascensiunea lui Dragnea, dar politic. Când am fost prefect, Teldrum nu a luat niciun ban din bugetul Consiliul Județean”, a declarat Teodor Nițulescu la postul de televiziune.
 
Tot el spune că Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009, lui Traian Băsescu, cu banii din Teldrum.
 
„De foarte multă vreme eu zic, public, la Teleorman ce înseamnă Liviu Dragnea, ce înseamnă politică pe care o duce acolo şi manipularea incredibilă a instituţiilor statului şi setea lui avidă de putere şi goana după bani. Dragnea a şifonat peste 1 miliard de euro în Teldrum. Fără doar şi poate (e a dansului). Mie, în 2002, mi-a propus să facem jumi-juma, să am 40% din Teldrum şi el 60%. Eu atunci aveam o firma de construcţii. Am refuzat. De ce am acceptat privatizarea Teldrum: în calitatea mea de preşedinte PSD Teleorman, din iunie 2002-aprilie 2005, am acceptat de nevoie lucrul asta, cu condiţia că această privatizare să fie făcută în condiţiile legii. Pot să spun că a existat presiune din părea lui Miron Mitrea asupra mea. Am spus că nu doresc acest lucru, pentru că toţi banii judeţului vor veni la noi (...) Banii i-au luat şi s-a urmat drumul spre ascensiune. Toată ascensiunea lui se datorează bugetului Consiliul Judeţean şi că a urmat o singură direcţie: firma Teldrum. Nimeni nu a crezut că pot să demonstrez. O pot face în 30 de minute.”, a menționat Teodor Nițulescu.
 
„Privatizarea frauduloasă a Teldrum s-a produs cu banii de la Direcţia de Ocrotire a Minorului. Chestiunea de demonstrat, relaţia lui Dragnea cu firma Teldrum, e o glumă pentru că, dacă DNA descinde mâine la Consiliul Judeţean şi mă cheamă martor, o să găsească 50 de martori care să ateste toate fărădelegile lui Dragnea, în timpul în care a fost preşedintele Consiliului Judeţean. Marea problema e că nu o fac.”, a mai adăugat Nițulescu, în această seară.
 
„Toate se pot demonstra, plecând de la documente care există la Registrul Comerţului. Când Dragnea a făcut trecerea acţiunilor la purtător, că să nu mai apară el, ultimii rămân înregistraţi la Registrul Comerţului, cei care au deţinut acţiunile, doi tipi, colegi de-ai lui Dragnea de facultate.”, a subliniat fostul președinte al PSD Teleorman, convins că poate demonstra acest lucru. 




Sursa foto: turnucustiri.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii