Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodor Meleșcanu, despre posibila retragere a OUG „Este una dintre idei”

ro

04 Feb, 2017 15:32 1720 Marime text
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, consideră că măsurile adoptate de Guvern referitoare la grațiere și modificarea Codurilor penale puteau fi prezentate mult mai bine și că „au fost probleme de comunicare", informează Agerpres.

„Se puteau prezenta mult mai bine și au fost probleme de comunicare. Sper să le depășim", a spus Meleșcanu, astăzi, la Parlament.

El a precizat că luni va avea un dialog la Bruxelles cu oficiali europeni.

„Este foarte normal să avem un dialog cu partenerii noștri europeni și în acest scop voi fi luni la Bruxelles și vom avea ocazia să discutăm inclusiv pe textul respectiv (al ordonanței de modificare a Codurilor penale - n.r.). Întâlnirile sunt în curs de perfectare, vor fi și oameni din Comisia Europeană cu poziții responsabile. Punctul meu de vedere este foarte simplu, vom găsi o modalitate pentru a colabora cu colegii și partenerii noștri europeni la dezamorsarea acestei situații", a mai spus Meleșcanu.

Întrebat despre posibila retragere a Ordonanței 13, Meleșcanu a răspuns: „Este una dintre idei, dar trebuie să vedem dacă nu sunt și alte posibilități".

El a subliniat că MAE ține cont de mesajele care vin din străinătate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii