Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teo, din nou la cuţit!

ro

21 Aug, 2011 16:46 1348 Marime text
Şoc pentru Teo: va fi supusă unei noi operaţii. Intervenţia va fi efectuată tot în clinica AKH din Viena, unde vedeta a fost internată aproape trei luni la începutul acestui an, după ce a fost diagnosticată şi operată de pancreatită acută. De această dată însă se pare că diagnosticul nu este unul la fel de îngrijorător.

"Se operează de eventraţii. Acestea arată ca nişte hernii şi apar de regulă la persoanele care au suferit repetate intervenţii chirurgicale", ne-a declarat o persoană apropiată vedetei.

Contactată de CANCAN, Teo a recunoscut într-un final că întâmpină din nou probleme, pe care le consideră "nimic" în comparaţie cu acelea care i-au pus viaţa în pericol. "Medicii mi-au spus că este o intervenţie minoră şi că aceste eventraţii, adică umflăturile care apar în urma operaţiilor, sunt normale, dacă se poate spune aşa. Adică, în general, există posibilitatea să apară la pacienţii care au fost operaţi. Mi-au apărut şi mie. Nu dor, se simt doar la palpare, dar va trebui să le operez la momentul oportun. Este de preferat să merg tot la Viena şi să mă las din nou pe mâna chirurgului care m-a tratat", ne-a declarat Teo. Până una-alta, fosta vedetă TV se pregăteşte să plece în vacanţă cu fetiţa sa, Maia. "Hai să nu îl impacientăm pe «stimatul» (n.r. - apelativ pe care Teo îl foloseşte la adresa publicului din vremea când îşi începea emisiunea cu: "stimaţi telespectatori, stimată asistenţă"). Nu e nimic grav. Ca dovadă, noi ne pregătim să plecăm în vacanţă, la mare, la noi", a adăugat Teo într-un ton optimist. Sursa. Cancan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii