Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativa de jaf la o farmacie

ro

24 Oct, 2009 14:00 931 Marime text

 

Un individ cu cagulă pe faţă a încercat, vineri seara, să jefuiască o farmacie din zona centrală a municipiului Roşiorii de Vede, Teleorman, folosindu-se de un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie, ulterior asupra sa fiind găsite un aparat cu electroşocuri şi un cuţit cu lama de 22 de cm.

Potrivit comandantului Poliţiei din Roşiori de Vede comisar şef Tudor Marin, vineri, în jurul orei 19:00, individul a pătruns în incinta farmaciei şi sub ameninţarea cu moartea, folosindu-se de un pistol, a încercat s-o oblige pe farmacistă să îi dea banii din încasări, transmite NewsIn.

 Încercând să scape, farmacista a prins pistolul şi l-a împins cu putere de lângă faţa sa, moment în care ţeava pistolului s-a smuls şi femeia şi-a dat seama că este, de fapt, o jucărie. Aceasta a început să se lupte cu agresorul.

În ajutorul farmacistei au sărit femeia care fusese mai devreme înauntru şi doi tineri.

Între timp, la faţa locului a ajuns şi patrula mixtă de poliţişti şi jandarmi care l-au imobilizat şi reţinut pe atacator.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de tâlhărie. Potrivit poliţiştilor, tânărul mai este suspect într-un alt caz de tâlhărie petrecut cu două luni mai devreme, când, o femeie a fost prădată de geantă, la intrarea în blocul în care locuia, de un individ mascat care s-a folosit de un spray paralizant.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii