Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Tecău și Rojer, calificați în runda a doua a probei masculine de dublu la US Open

ro

31 Aug, 2016 22:10 1114 Marime text
Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, în runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce s-a impus cu 6-1, 6-3 în fața cuplului Julian Knowle (Austria)/Florian Mayer (Germania).

Tecău și Rojer, favoriții numărul cinci, s-au impus într-o oră și 5 minute, într-un meci în care au avut un procentaj remarcabil la punctele făcute cu primul serviciu (22/23, 96%). Knowle (42 ani) și Mayer (32 ani) nu au avut nicio minge de break în acest meci.

Horia Tecău a ajuns anul trecut până în sferturi la Flushing Meadows, cea mai bună perfomanță a sa, pe care a mai reușit-o și în 2011, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Tecău și Rojer și-au asigurat un cec de 24.500 dolari și 90 de puncte prin calificarea în șaisprezecimile probei masculine de dublu la New York.

În turul al doilea, Tecău și Rojer vor juca împotriva perechii Mate Pavic (Croația)/Michael Venus. Perechea româno-olandeză a fost întrecută de cuplul Mate Pavic (Croația)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 7-6 (4), 2-6, 10-8, anul trecut în finala turneului de la Nisa.

Tecău e singurul reprezentant al României în proba masculină de dublu la US Open, Florin Mergea fiind accidentat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii