Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constanţa a luat tot

ro

14 Jun, 2011 10:55 1120 Marime text

Fetele de la LPS Farul şi băieţii de la TM Constanţa au cucerit titlurile de campioni ai României, potrivit http://www.evz.ro.

Ultima etapă a Superligii Naţionale la tenis de masă, disputată în acest week-end la Constanţa, a reprezentat doar o nouă demonstraţie de forţă pentru fetele de la LPS Farul şi băieţii de la TM Constanţa.

Fetele pregătite de Liliana Sebe şi Viorel Filimon au reuşit să cucerească cel de-al şaptelea titlu consecutiv. Iată componenţa formaţiei LPS Farul: Ioana Ghemeş, Cristina Hârâci, Ana Maria Sebe, Andrea Filip şi Roxana Iamandi.

Clasamentul final la feminin:
1. LPS Farul; 2. Hidroconstrucţii Slatina; 3. LPS CSM Bistriţa; 4. Politehnica Tehnopres Iaşi

Băieţii de la TM Constanţa s-au impus la doar un an de la înfiinţare. Iată echipa campioană, pregătită de Stelian Haşoti şi Andrei Filimon (care e şi jucător): Andrei Filimon, Alexandru Cazacu, Lucian Munteanu, Cristian Gheorghe şi Bogdan Simion.
Iată şi clasamentul final la băieţi:
1. TM Constanţa; 2. ACTT Concordia Chiajna; 3. Ateneu Reşiţa; 4. LPS CSM Bistriţa

În Sala Sporturilor din Constanţa, pe durata celor două zile ale etapei, s-a aflat şi marea noastră campioană, Eliza Samara, componentă de bază a naţionalei României, în prezent legitimată la echipa turcă Fenerbahçe Istanbul.

Sursa: http://www.evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii