Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tecău și Rojer au câștigat grupa la Turneul Campionilor

ro

21 Nov, 2015 00:23 1250 Marime text
 
Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a învins cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut cu 6-4, 7-5, vineri, la Turneul Campionilor de la Londra și a câștigat Grupa Fleming/McEnroe. Tecău și Rojer, favoriții numărul doi ai competiției, s-au impus după o oră și 23 de minute și au bifat a treia lor victorie din tot atâtea meciuri.
 
Perechea româno-olandeză și-a luat revanșa în fața cuplului francez, care a câștigat meciul direct anul acesta în sferturi la US Open, cu 7-6 (5), 6-4. Tecău și Rojer vor juca, sâmbătă, în semifinale, cu principalii favoriți, frații gemeni americani Bob și Mike Bryan, clasați pe locul secund în Grupa Ashe/Smith. Meciul este programat de la ora 20,00 (ora României).

Mergea și Bopanna și-au aflat și ei adversarii din semifinale. În prima semifinală (14,00), cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numărul opt, va întâlni perechea clasată pe locul secund în Grupa Fleming/McEnroe, Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia).
 
Prin victoria de vineri, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și-au asigurat un cec de 166.000 de dolari și 600 de puncte ATP.
 
Tecău, la a patra participare, trece pentru prima oară de gaza grupelor, în timp ce Mergea a reușit acest lucru la debutul său.
 
Partidele din semifinale sînt programate sîmbătă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii