Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taxa pentru podul de la Feteşti se va putea plăti şi prin SMS din 1 mai

ro

26 Apr, 2015 08:55 3682 Marime text
Taxa pentru traversarea podului de la Feteşti de pe Autostrada A2 va putea fi plătită şi prin SMS începând din 1 mai. Cozile care se formau în anii trecuţi la barierele de taxare ar trebui să fie o amintire neplăcută.

Conform oficialilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), tot ce trebuie să facă şoferii este să trimită un SMS la numărul 7577 (valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Telekom) care trebuie să conţină categoria din care face parte vehiculul şi numărul de înmatriculare. Totodată, taxa va putea fi plătită şi în benzinăriile Petrom, OMV, Rompetrol şi MOL, dar şi la staţiile de taxare de la podul Feteşti.

Pentru cei care aleg metoda SMS-ului sau a plăţii în benzinărie, două dintre cele trei benzi din zona taxatoarelor vor funcţiona fără bariere, în vreme ce o bandă va rămâne la fel ca până acum, cu barieră. O altă noutate este că plata taxei de pod se poate face şi după ce se trece de staţia de taxare, până a doua zi la ora 24. În caz contrar, şoferul va fi amendat cu o sumă de zece ori mai mare decât valoarea taxei.

Până în vară, oficialii CNADNR promit să pună în practică şi un sistem de plată a taxei de pod de la Feteşti prin card bancar, pe internet sau pe telefonul mobil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii