Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl concurentei Bernice Chitiul sare la stiliştii Festivalului Mamaia Mi-aţi îmbrăcat fata ca pe o curvă! Jos rochiţa!

ro

28 Aug, 2011 06:15 2721 Marime text

Scandal de proporţii joi seara, în culisele Teatrului Soveja din Constanţa, potrivit click. Concurenta Bernice Chitiul (17 ani), din Bistriţa Năsăud, s-a văzut nevoită să renunţe la rochiţa foarte mulată pe corp, impusă de organizatori, şi să îmbrace o ţinută proprie, după scandalul făcut de tatăl ei, adept al cultului „Martorii lui Iehova". Pentru că nu a respectat contractul, organizatorii erau cât pe ce să o suspende din concurs.

Nici a 41-a ediţie a Festivalului Mamaia nu s-a lăsat fără scandaluri în spatele scenei, declanşate, cu sonorul la maximum, între solişti şi organizatori.

Echipa de stilişti vestimentari din Cluj, acreditată să îmbrace toţi concurenţii de la secţiunile Creaţie şi Interpretare, s-a confruntat cu un caz de-a dreptul bizar, spun ei:

„A sărit cu gura pe noi tatăl lui Bernice. Ne-a zis că ţinuta pe care i-am ales-o e foarte vulgară şi că fiica lui nu urcă pe scenă îmbrăcată ca o curvă! Omul acesta nu-şi lasă fiica nici măcar să se epileze pe picioare, abia a făcut-o de gura noastră. E şi nepensată, cum să vii aşa la ditamai festivalul? I-am ales o rochiţă de prinţesă, lungă până în pământ şi mulată pe corp. Arăta impecabil!", ne-a declarat coordonatoarea echipei de stilişti, Liana Martin.

Citeşte mai departe pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/Mi-ati-imbracat-curva-Jos-rochita-bernice_chitiul_0_1238276254.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Avocat 28 Aug, 2011 13:56 Daca fata este minora tatal este perfect indreptatit sa intervina oricand in interesul copilului potrivit jurisprudentei europene in vigoare.