Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu nu-şi schimbă proiectele politice, chiar dacă a trecut pe la DNA

ro

15 Apr, 2016 16:01 920 Marime text
 
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a precizat astăzi, într-un comunicat de presă, că prezența sa la DNA Brașov, unde a fost audiat ca martor într-un dosar de corupție, nu-i schimbă nici proiectele politice, nici atitudinea, neavând nicio legătură cu faptele incriminate la dosar.

"Așa cum am anunțat, m-am prezentat azi la sediul DNA Brașov ca urmare a citației pe care am primit-o ca martor, în dosarul 259/P/2015. În această calitate am răspuns tuturor întrebărilor puse de procurorul de caz. Legislația în vigoare nu-mi permite să dau detalii, deoarece faza de cercetare penală nu este publică. Pot să-i asigur pe toți: cetățeni, simpatizanți, prieteni, colegi de partid, adversari politici și, nu în ultimul rând, pe ziariști că nu am nicio implicare cu faptele incriminate la dosar și, ca urmare, audierea mea de azi nu-mi schimbă nici proiectele politice, nici atitudinea și, după cum veți vedea în zilele următoare, nici planurile personale", a arătat Tăriceanu, în comunicat.

 
El a negat orice speculații în legătură cu prezența sa la DNA. Conform comunicatului citat, președintele Senatului nu a fost asistat de avocat la audierea de la DNA Brașov.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii