Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tariceanu „Nici eu, nici Crin Antonescu nu l-am invinge pe Basescu"

ro

05 Mar, 2009 14:28 937 Marime text

Prezent într-o emisiune la Antena 3, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, liderul PNL, a susţinut că în contextul viitoarelor alegeri prezidenţiale mizează mai mult pe varianta susţinerii unui candidat independent.

Conştient că ultimele sondaje arată PNL-ul ca perdant în cursa cu Băsescu, Tăriceanu se vede nevoit acum să opteze pentru altă soluţie: „ Azi, eu spun clar că, aşa cum arată sondajele, PNL-ul nu are cum să-l învingă pe Traian Băsescu. Astăzi in PNL sunt doi oameni care pot sa se angajeze in aceasta cursa reprezentând partidul. Este colegul meu Crin Antonescu şi cu mine", a declarat Tăriceanu.

Acesta a mai argumentat că în condiţiile în care cota sa este mai mare decât cea a PNL-ul -  în ceea ce priveşte suportul public - şi cea a lui Crin Antonescu e mai mică, trebuie să se găsească o rezolvare. „Nu avem de ales. Miza este de a găsi o formulă care să-l scoată pe Băsescu din joc". Tăriceanu a mai explicat că nu este convins că electoratul PSD-ului ar vota un liberal, concluzionând că „ne trebuie un candidat care să ralieze şi electoratul celorlalţi în jurul lui.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Variante 07 Mar, 2009 11:38 Daca iese Basescu presedinte se alege praful de PNL. Daca vine PNL-ul la putere sa alege praful de tara.