Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu denunțat la DNA Șeful Senatului, acuzat că și-a folosit funcția pentru a obține un folos necuvenit

ro

14 Aug, 2016 11:26 2112 Marime text
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost reclamat la DNA, după ce a sărit coada de la Direcția de permise auto.
 
Potrivit Antena 3, Tăriceanu s-a ales cu un nou denunț la Direcția Națională Anticorupție (DNA), după ce a fost filmat de presă că nu a stat la coadă pentru reînnoirea permisului, ci a intrat pe ușa din spate, fentând astfel coada care era afară.
 
Reclamația la DNA a fost depusă de un avocat, fost membru PMP, iar acum președintele ALDE riscă un nou dosar penal.
 
La Direcția de permise auto sunt cozi de sute de oameni de obicei, iar în această perioadă a vacanțelor, când personalul este redus, aglomerația este și mai mare. Nici până acum, șeful Senatului nu a oferit o explicație după ce a fost filmat fentând coada de afară.
 

”Nu sunt sigură că este singurul denunț formulat pe această problemă.Cred că sunt mai multe denunțuri formulate. Eu nu am fost acolo, am văzut imaginile pe News.ro, tocmai de aceea am depus, și nu plângere”, a spus Elenina Nicuț, avocat și fost membru PMP, astăzi, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

 
Avocatul îl acuză pe Tăriceanu de folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii unui folos necuvenit.
  
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a mers joi dimineaţă, să îşi reînnoiască permisul de conducere, însă nu a rămas la coada formată în faţa Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), unde erau aproximativ 1.000 de persoane, ci a intrat pe o uşă din curtea interioară. Acolo, Tăriceanu a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului înainte ca publicul să aibă acces, a scris News.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii