Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu „Dacă voi fi citat ca martor în dosarul lui Olteanu, mă voi duce”

ro

23 Aug, 2016 23:52 1289 Marime text
Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat că dacă va fi citat ca martor în procesul fostului viceguvernator Bogdan Olteanu, nu are nici cea mai mică reținere de a se prezenta, arătând că el crede în nevinovăția lui Olteanu, scrie Agerpress.

„Am văzut în spațiul public că avocatul apărării, adică al lui Bogdan Olteanu, ar fi vorbit despre solicitarea pe care ar fi făcut-o ca să fiu citat ca martor. Deci, dacă voi fi citat ca martor, sigur că mă voi duce să răspund întrebărilor pe care procurorii le vor pune. Dacă voi fi chemat, fără îndoială, nu am nici cea mai mică reținere în această privință”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

El a arătat că îl cunoaște pe Liviu Mihaiu din 1990, a păstrat o relație cu acesta și în 2008 era unul dintre activiștii cei mai vizibili în domeniul apărării Deltei.

El a adăugat că sunt detalii pe care, după atâția ani, nu-și aduce aminte și nu poate să confirme sau să infirme dacă el l-a recomandat ministrului Mediului de atunci, Attila Korodi. Președintele Senatului a mai spus că are îndoieli că ar fi fost o tranzacție și nu crede în această acuzație.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii