Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu a anunțat că solicitarea în cazul Oprea va fi discutată mâine în Biroul permanent

ro

26 Jan, 2016 15:47 1764 Marime text
 
Membrii Senatului vor discuta mâine solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale față de fostul vicepremier Gabriel Oprea. Anunțul a fost făcut de președintele forului legislativ, Călin Popescu-Tăriceanu.
 
„Ieri a fost primită solicitarea procurorului general... în fine, a persoanei care a fost delegată din partea procurorului general să trimită dosarul către Senat. Azi am luat legătura cu colegii mei și m-am consultat cu câțiva dintre membrii Biroului permanent și mâine, la ora 11,00, am convocat Biroul permanent, care are obligația să repartizeze dosarul la Comisia juridică, ce va întocmi un raport și îl va înainta Biroului permanent și apoi solicitarea va fi supusă plenului”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, la Senat, notează agerpres.ro.
 
Tot el a asigurat că pentru acest caz cvorumul necesar lucrărilor ședinței Biroului permanent va fi asigurat.
 
„De ieri am spus că doresc să fac o consultare cu colegii și din această consultare, văzând că este disponibilitate de timp, ca să nu existe cumva tot felul de comentarii legate de o posibilă tergiversare, am luat această hotărâre (de convocare a Biroului permanent — n.r.). Pot spune că, dacă ne-am fi întrunit luni în cadrul BP, probabil calendarul ar fi fost în mare același. Cei care sunt membri în BP, și sigur că va trebui să asigurăm cvorumul, vor fi aici”, a mai precizat președintele Senatului, conform agerpreas.ro.
 
De asemenea, Tăriceanu a subliniat faptul că senatorii juriști urmează să se reunească în ședință pentru a discuta cazul Oprea săptămâna viitoare.
 


Sursa foto: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii