Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târguri educaţionale pentru elevi din Constanţa, Tulcea şi Brăila, la Universitatea Ovidius

ro

14 Oct, 2014 09:47 2294 Marime text
 
Proiectul „Construiește-ţi cariera pas cu pas! Consiliere și orientare profesională pentru elevii din regiunile centru și sud-est”, este un proiect în care Universitatea „Ovidius” din Constanţa este parteneră, prin Facultatea de Psihologie și Ştiinţele Educaţiei. În cadrul acestei acţiuni, până la sfârşitul acestui an sunt organizate o serie de târguri educaţionale.
 
Astfel, în perioadele: 11 și 12 octombrie, 8 și 9 noiembrie, 15 și 16 noiembrie, 13 și 14 decembrie, aproximativ 2.500 de elevi de liceu din judeţele Constanţa, Brăila și Tulcea (câte aproximativ 200 de elevi la fiecare ediţie a târgului), însoţiţi de profesori de la liceele de provenienţă și de către experţii educaţionali din cadrul proiectului, vor fi îndrumaţi de reprezentanţii facultăţilor din cadrul Universităţii „Ovidius”.
 
Activităţile vor începe la ora 10.00 în Aula Magna a Universităţii Ovidius, bulevardul Mamaia, nr. 124, unde va avea loc prezentarea universităţii şi se continuă cu vizita UOC în sediul din bulevardul Mamaia, Campusul nou (corp A și B) și Baza Nautică.

La acţiunile din zilele 11 şi 12 octombrie, au luat parte aproximativ 400 de elevi de la licee din Măcin, Babadag şi Hârşova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii